Balışeyhlilerden Saygılı'ya destek

Balışeyhlilerden  Saygılı

Balışeh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu beraberinde bir gurup Balışehli vatandaşla birlikte Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'ya destek ziyaretinde bulundular

DESTEĞİMİZ AK PARTİYE VE SAYGILIYA

Yaklaşık 200 kişilik grup ile Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret eden Balışeyliler, Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in adayına sahip çıkacaklarını açıkladılar. Düzenlenen ziyarette konuşan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, “Kırıkkale’mizde ve Balışeyhimizde Ak Parti’ye sahip çıkarak, daha iyi hizmetleri alacağız. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bizlerin yanındalar bizde hep onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale’de de adayımız Mehmet Saygılı’ya tam destek vereceğiz” dedi.

 

HEPİMİZ BİRİZ, BERABERİZ BURALIYIZ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yaptığı konuşmada, Kırıkkaleli olmanın öneminden bahsetti. Saygılı, “Şuralı buralı yok. Hepimiz Kırıkkaleliyiz. Hepimiz bu şehrin ilçesinde merkezinde, beldesinde, köyünde doğduk büyüdük ve burada ekmeğimizi kazanıyoruz. Hepimiz görüyoruz ki Ak Parti’nin icraatları çok fazla. Bu devam edecek. Bunun devam etmesi içinde hep bir elden çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız